Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

  • Rask levering
  • Alltid gode priser

Om oss


Stuttedrag Landhandel er en bedrift som eies og drives av ekteparet Kristin og Sven Eriksfallet. Vårt eventyr startet i 2008 da vi valgte å gjøre om vår låve på vårt idyliske småbruk i Stange kommune. Vi ønsket å starte en nisjebutikk i ett unikt lokale som representerer noe annet enn alle disse kjedebutikkene og kjøpesenterene.  Ideen var å skape noe unikt og personlig. Vi ønsket at våre kunder kunde oppleve en hyggelig handel med opplevelser.


Stuttedrag har nå ett bredt utvalg av klær, interiør og gaveartikler. Som kunde hos oss vil du nyte godt av vår lidenskap for kvalitet og kunnskap om våre produkter. Våre utvalg er nøye valgt for at det skal bli enklere for deg å velge riktig. Fornøyde kunder i vår fysiske og i nettbutikken er viktig for oss.
Stuttedrag har også Gammel Norsk Spælsau, Alpakka og frittgående høner. Disse gir oss flotte kortreiste produkter som skinn i nydelige varianter, kjøtt og ikke minst egg. Vår avelsbukk Brutus har også vært fotogen så han selges det bilder av. 


Vi gjør vårt ytterste for at du skal få en enkel og god handleopplevelse og er du ikke fornøyd ringer du Stuttedragskjerringa Kristin tlf 90887789.

Vi gleder oss til å gi deg en hyggelig handel om det er i fysisk butikk eller på nett.


  • Kristin og Sven